Våra tjänster

Vi hjälper dig

Vi är det familjära företaget med hög kvalité och serviceanda som har fokus på att erbjuda våra kunder helhetslösningar för mässor och event!

Design

Vi står för en kreativ hållbar design för ditt projekt. Baserat på er vision, guideline samt budget för projektet som vi sedan väger in vår syn på hur vi förstärker ert varumärke och synliggör ert företag på bästa sätt.

Projektledning

Från första mötet till avslutat projekt har ni vår projektledare vid er sida, som driver och leder arbetet framåt till våra uppsatta mål.
Vi tar hand om helheten och jobbar med tydliga tidsplaner och avstämningar.

Produktion

Vi jobbar med kvalitativ snickeriproduktion från smålandsskogarna. Hög finish och funktionalitet – framtaget efter era behov. Hyrsortiment med beMatrix montersystem, designmöbler, teknik mm.

Etablering & Demontering

Vi genomför byggnation av ert projekt på plats. Byggteamet jobbar mot uppsatta leveranstid och projektledaren möter er på plats när det är dags för er att installera er. Efter avslutat projekt, tar vårt byggteam hand om nedmonteringen.

Logistik och lagring

Vi ansvara för alla transporter till och från projektet för vårt material. Vi erbjuder möjlighet till lagerhållning av grafik och övrigt material som går att återanvända för kommande projekt.

kontakta oss idag!

Funderar du på ett event? Hör av dig till oss så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.

Adress

Västgötagatan 17

118 30 Stockholm

Email

info@wendling.se